Utstillere

AB Solutions er en av Norges største privateide servicebedrifter som leverer et stort spekter 
av tjenester og serviceløsninger innenfor blant annet renhold, kantine og eiendomsservice. Sammen med våre fagpersoner innen renhold drifter avdelingene alt fra store varehus, helt til de minste kontorareal på 20 kvm. AB Solutions har følgende forretningsområder:

 • Renhold & vedlikehold
 • Eiendomsservice (innvendig/utvendig)
 • Bedriftsservice
 • Kantine
 • Hotellservice

 www.absolutions.no

Har du behov for vikar til din barnehage?
Acapedia har kvalifiserte vikarer til din barnehage. Alle våre vikarer har gått igjennom grundig utvelgelse, levert politiattest og signert taushetsplikt. Har du kortsiktig eller langsiktig behov i din barnehage? Hos oss står vikarene klare!
www.acapedia.no

Adecco er verdens største leverandør av bemanningsløsninger. I Norge har vi mer enn 60 kontor og avdelinger som engasjerer over 5.000 medarbeidere over hele landet – hver dag. 

Adecco pedagogisk er et av våre spesialistområder og vi er markedsleder i Norge på levering av pedagogisk personell. Vårt viktigste fokus er kvalitet i alle ledd hvor vi gjennom god oppfølging kan legge til rette for hver enkelt barnehages behov.

www.adecco.no

Vi er en bedrift som tilbyr møbler og lekeinventar for barn i barnehage, skole og SFO.

Våre møbler er designet for en praktisk barnehagehverdag med stadig vekslende behov. Produktene kan brukes aktivt i alle typer lek for samtlige aldersgrupper. Møblene er fleksible og kan enkelt settes til side på et lite areal for å frigjøre gulvplass. Våre produkter har en fri form som gir muligheter for kreativ bruk, samtidig som de er solide og lette.

Vi dekorerer veggene dine ved hjelp av vakre og fleksible opphengssystemer uten å lage unødvendige hull i veggen!
Info Rail er det idelle systemet for å henge opp kort, plakater, tegninger og bilder på veggen i din barnehage, skole eller SFO. 
Takket være Info Rail, kan du skape en ryddig og oversiktlig fremvisning av barnas tegninger eller dine egne dokumenter uten at du trenger å ødelegge veggene med tegnestifter, spikere, tape osv. Du kan raskt og enkelt bytte ut veggdekoren med nye tegninger igjen.

www.artiteq.no

Assistentprøven er en portal for mikro-nettkurs rettet mot barnehagebransjen. 
Kursene er lagt opp på en enkel og smart måte og har et praksisnært fokus. 
Målgruppen er alt fra enkeltbarnehager til vikarbyrå og kommuner. 
Assistentprøven gjør det enkelt og effektivt å dele viktig kompetanse ut til ansatte, vikarer og jobbsøkere. God kompetanseheving trenger ikke være dyrt eller avansert. Men det skal fungere! Kom innom standen og prøv selv! Kjekke utfordringer og premier!

www.assistentproven.no

av form er en av Skandinavias ledende spesialleverandører til skoler og barnehager innenfor formingsmateriell, leker, sykler og læringsmateriell som støtter opp under læring og kreativitet. Vi er et danskeid, miljøsertifisert aksjeselskap og omfatter ca. 40 dyktige medarbeidere.  

av form er en faglig basert virksomhet med mange års erfaring i å være leverandør både til det private og det offentlige marked. Vi er vant til å ha mange ulike rammeavtaler og er alltid oppmerksomme på å tilrettelegge disse etter kundenes behov.

www.avform.no

Orkla Foods Norge har utviklet et helhetlig konsept som gjør det enklere å tilby næringsrik, smakfull og variert mat i barnehagen - Bare Bra Mat Barn & Unge. Du får nyttig og aktuell kunnskap, forslag til aktiviteter med barna og inspirasjon til riktig mat for de små i vekst. Alle råd baserer seg på Statens Kostholdsråd og Rammeplan for barnehager.

 • Unike og tilpassede matvarer for barn
 • Næringsrike og balanserte oppskrifter
 • Nyttig kunnskap for ansatte, barn og foreldre
 • Inspirasjon til læringsaktiviteter og oppskrifter
 • Aktiviteter og opplæring som involverer barna
 • Enkel bestilling og leveranse

På vår nettside finner du relevant kunnskap og inspirasjon til mat og læring for barn i barnehagealder og informasjon du kan dele med foreldrene.
Vårt mål er å forenkle hverdagen for å frigjøre mer tid til barna.

Vi gleder oss til å vise deg Barnas Trafikklubb som nå er tilpasset den nye rammeplanen. Barnehager er ofte på tur i nærmiljøet og er opptatt av barnas sikkerhet. Barnas Trafikklubb er et pedagogisk verktøy og gir mange varierte og spennende aktiviteter som enkelt kan tas i bruk i barnehagehverdagen. Det er gratis å være medlem, så logg deg inn og ta en titt før vi prates mer på standen.

www.barnastrafikklubb.no

Barnas Trafikklubb eies og drives av www.tryggtrafikk.no

Barnehagmaten.no skal være en betydelig bidragsyter til den norske folkehelsa, gjennom leveranse av helseriktig mat. Vi opplever at barnehageansatte er opptatt av hele barnet, og at de ser sunn og ernæringsriktig mat i barnehagen som et gode for en bedre hverdag. Men mange barnehager har ikke kjøkkenfasilitetene som skal til for å kunne tilberede varm mat.  Barna tilbringer største delen av dagen i barnehagen og vi ser det som viktig at mat med god kvalitet kan serveres uten at det skal gå utover andre gjøremål. I samarbeid med Barnehagematen.no er det mulig å kunne tilby hjemmelaget, varm og næringsrik lunsj, produsert i et kjøkken nær barnehagen din.

www.barnehagematen.no

 

Selv små barnehager kan ha store visjoner. Barnehageporten er en liten barnehageaktør som er opptatt av bærekraftig utvikling, naturlig mat, samspill mellom barn og voksne, dyr og ikke minst det å være mye ute i naturen.
Vi bruker husmannspedagogikk, som vektlegger hverdagsaktiviteter sammen med de voksne som en pedagogisk tilnærming. Husmannspedagogikk går hånd i hånd med rammeplanen. Vi har stor plass til medvirkning og vi har god tid, noe som skaper et godt grunnlag for her og nå og for fremtiden. I Rammeplanen ser vi husmannens fotspor enten han eller hun er liten eller stor. Under messen vil vi lanserer boka vår «Hverdagsmagi-oppskrift på en god barndom».

www.barnehageporten.com 

Barnevakten er en ideell foreldreorganisasjon. Vårt mål er at barn og unge skal kunne bruke mediene på en trygg og bevisst måte. Vi formidler informasjon og oppmuntrer foreldre til å ta del i barn og unges liv og mediehverdag. 
Barnevakten arbeider ut fra FNs barnekonvensjon og vi fokuserer på foresattes rolle og deres ansvar for barna også på nett. 

Vi holder foredrag over hele landet – også i mange barnehager, for å gi voksne rundt barnet en grunnleggende forståelse for hvordan de kan bygge opp mediegleden, og samtidig sette sunne rammer rundt barnets og egen mediebruk. 

www.barnevakten.no

 

Barn-Nett leverer komplett administrasjonssystem for barnehager. Gjennom år med tett kundekontakt og drift av egen barnehage, har Barn-Nett opparbeidet enestående kunnskap om hva ulike barnehager ønsker og trenger for å effektivisere driften.
- Vi er opptatt av å lytte til brukerne, forteller gründer og daglig leder Tone Tenold. På den måten videreutvikles systemet for å dekke alle behovene en moderne barnehage har. Hensyn til personvern blir ivaretatt, samtidig er informasjonen alltid tilgjengelig der man trenger den.

Kom innom vår stand for mer informasjon og gode tilbud på oppstart!

www.barn-nett.no

 

BENNS er ditt personlige reisebyrå som blant annet spesialiserer seg på gruppereiser for barnehageansatte. Våre reiser skal være interessant og lærerik i både faglig, kulturell og sosial forstand.

Vi i BENNS har mange års erfaring og sørger for det utbytte dere ønsker og trenger. Vi skreddersyr et helhetlig og faglig opplegg som kan inkludere overnatting, transfer til og fra flyplass, restaurantbestillinger, barnehagebesøk, faglig program, sightseeing, opplevelser, teambuilding med mer.  Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig reiseprat!

www.benns.no

Bille AS er en solid samarbeidspartner med gode og tidsriktige produkter til barnehager og skoler. Vi har i løpet av 24 år bygd opp solid erfaring og er i dag markedsledende når det gjelder gode ergonomiske produkter til personalet i barnehager og skoler. Flere av våre produkter er benyttet til illustrasjon i ulike bøker som er rettet mot å redusere sykefraværet blant ansatte i barnehagene.

Til uteområdet tilbyr vi lekeplasser med den optimale løsningen for trygge lekeområder. Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg. Solide referanser viser vår allsidighet og dyktighet. Sammen skal vi levere produkter til det beste for alle brukere.

www.billeas.no

Brannbamsen Bjørnis er tidenes største nasjonale satsing når det gjelder brannvernopplæring for barn i barnehager. Bjørnis har en egen brannvernpakke som består av en sekk med bamse og perm og kan brukes som en del av brannvernopplæringen for barna.

Sekken blir med barna hjem på tur slik at de kan sjekke brannsikkerheten i hjemmet. Til høsten lanserer vi også nytt materiell som vil bli tilgjengelig for alle barnehager helt kostnadsfritt. 
Bjørnis lanserer også en ny låt med tilhørende musikkvideo der barna kan lære seg dansetrinnene.
Møt oss på stand for en hyggelig prat og mer informasjon rundt prosjektet.

www.brannbamsen.no

Caspeland Kreativ Lek og Moro er leverandør av nye innovative og spennende varemerker. Vi spesialiserer oss på lærerike og miljøvennlige leker som støtter barnets utvikling på fem hovedområder: intellektuelt, emosjonelt, kreativt, motorisk og sosialt. 
Våre produkter tilbyr mange timer med kreativ moro! De hjelper barna med å utvikle kreativitet og fantasi samt oppmuntrer til å bli kjent med verden og gjøre nye oppdagelser. De utvikler kognitive funksjoner, konsentrasjon, kreativitet og fantasi hos barn. Alle lekene våre er egnet for resirkulering og inneholder ingen skadelige kjemikalier. 

Valget av grafisk design for produkter er laget av erfarne grafiske designere, pedagoger og utviklingspsykologer som tar hensyn til barnets utviklingsbehov. Det forsterker følelsen av skjønnhet og estetikk slik at barna i hverdagen er mer følsomme over formen til verden rundt oss.

www.caspeland.no

Culina er en av Norges ledende leverandører av kjøkken og serveringsutstyr til storhusholdning. Vi har alt du trenger for lage og servere mat i barnehagen.

 

Culina tar miljø og samfunnsansvar på alvor og alle våre produkter har samsvarserklæring i henhold til matkontaktforskriften. Vi gjennomfører jevnlig fabrikkrevisjoner og har interne mål og krav til eget miljøavtrykk i vår hverdag.

 

Culina er landsdekkende og har forhandlere fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Se hele vårt sortiment på

www.culina.no

 

Ble grunnlagt i 1947, og er den eneste høgskolen i landet som har utdanning av barnehagelærere som hovedoppgave. Vi har som mål å utdanne kompetente og reflekterte barnehagelærere og ledere som skal møte barna med respekt og veilede dem i dannelsesprosessen. 

Vi har ca. 1400 studenter og 150 ansatte og tilbyr: 
Bachelor barnehagelærerutdanning på heltid eller deltid
Barnehagelærerutdanning innenfor de tre fagspesifikasjonene flerkulturell forståelse, natur og friluftsliv og musikk, drama, kunst og håndverk. 
Fire masterstudier med vekt på barnekultur og kunstpedagogikk, spesialpedagogikk, barnehageledelse og barnehagekunnskap.

DMMH har en utstrakt forsknings- og utviklingsvirksomhet knyttet til barnehagefeltet, blant annet gjennom høgskolens oppdragsenhet. Vi driver også et aktivt internasjonalt arbeid, både ved utveksling av studenter og lærere, samt nettverks, FoU- og utdanningssamarbeid.

www.dmmh.no

Elverdal arbeider målrettet for å skape lekeplasser og uterom som styrker barns fysikk og utvikler deres motorikk. Vi forhandler produkter og designer arkitektoniske løsninger med teknisk kompetanse for utendørs lekeplasser og aktive utendørsarealer. Vårt mål om å skape de beste utendørsløsninger gjennom strategisk og nært samarbeid med kunden, arkitekter og entreprenører.
Elverdal har virksomhet både i Danmark, Sverige og Norge, hvor vi skaper estetisk uterom til fellesskapet og allsidig utvikling av mennesker i alle aldre. 

www.elverdal.no

Eskoleia AS har mer enn 100 års erfaring med produksjon av oppbevaringsløsninger i tynnplatestål. Vi er nå Norges eneste produsent av garderobeskap i stål til private hjem, privat næringsliv og offentlige miljøer. 
Eskoleia er Miljøfyrtårnsertifisert og har fokus på områder som miljø, sosiale, kulturelle og økonomiske spørsmål. Alle våre stålprodukter blir produsert i Norge og kan resirkuleres - og vi har derfor god kontroll på alle prosesser. Vi tenker at våre produkter er billigst over tid: Kortreiste, lett å komplementere og de er holdbare.

www.eskoleia.no

Espe Produkter AS leverer en rekke engangstekstiler og avfallsposer til barnehager. Alle produktene er produsert av biologisk nedbrytbare materialer, og kan derfor komposteres.
Fordeler med våre bioprodukter:
• Miljøvennlige - kan kastes i matavfallet
• Hygieniske
• Komfortable
• Sterkt absorberende
• Gir ingen allergiske reaksjoner

www.espe-produkter.no

Kunnskapsbarnehagen Espira er en av landets største barnehageaktører med over 100 barnehager. Vi tror på at kunnskap og kompetanse hos de ansatte gir kvalitet for barna, og vi skal derfor være best på kunnskap om barn og barnehage. Vårt pedagogiske konsept og verktøy omsetter rammeplanen til god praksis. Barnesynet vårt er kjernen i alt vi gjør. I Espira satser vi på språk, realfag og bevegelse og vi skal å bidra til forskningsbasert kunnskap som er relevant til hele barnehagesektoren.

www.espira.no

Fagforbundet er LOs største forbund, med rundt 350.000 medlemmer.

Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår.  Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

www.fagforbundet.no

Fagskolen AOF Norge tilbyr fagskolestudier innen helse, oppvekst og HMS. 
Fagskolen tilbyr følgende gratis studier innen oppvekstfag:

 • Barn med særskilte behov
 • Arbeid med de yngste barna (0-3 år) i barnehagen
 • Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i barnehagen

Studiene går på deltid over to år og tilbys på følgende studiesteder; Oslo, Skien, Larvik og Trondheim (tilbudene varierer noe på de ulike stedene). 

www.aof.no/fagskole/

Vi i Firesafe vet at både branntekniske og organisatoriske tiltak må fungere for å få god brannsikkerhet. Vi gir dere innsikt i lover og forskrifter, samt bistår dere i alt det lovpålagte arbeidet med brannsikkerhet og brannvern. Sørg for at det settes av tilstrekkelig med ressurser til brannsikkerhet. Vi har nærmere 40 års erfaring, avdelinger over hele landet – og med oss får du ett selskap for alt innen brannsikring. 

 

www.firesafe.no

 

Er en norsk bistandsorganisasjon med prosjekter i Nepal, India, Sri Lanka, Malawi, Zambia og Sierra Leone. Vi jobber innenfor temaene kvinner og likestilling, barnerettigheter og rus som utviklingshinder. Vi tror barn har et iboende ønske om å hjelpe andre. Gjennom FORUT Barneaksjonen blir barna kjent med andre kulturer og bygger toleranse, omsorg og empati. En viktig del av FORUT Barneaksjonen er at barn i Norge gjør en innsats for å skaffe midler til prosjekter for barn i andre land. Vi tilbyr et bredt utvalg pedagogisk materiell som passer godt inn i den nye rammeplanen for barnehager.

www.forut.no/barn

Norges største leverandør av naturfagutstyr til skoleverket. Vi kan realfag! 

Frederiksen Scientific har utstyr og pedagogisk veiledning som passer til barnehager som satser på realfag. Frederiksen Scientific har levert store utstyrspakker til flere realfagskommuner og ønsker å hjelpe deg også. Våre priser er meget konkurransedyktige.

Møt vår barnehagekonsulent og se noe av det vi har å tilby på vår stand under Barnehage 2018. 

www.frederiksen.eu

 

FUS-barnehagene er en av landets største barnehagekjeder med 176 barnehager i 83 kommuner. Vi er opptatt av positive relasjoner preget av sensitivitet, anerkjennelse og nysgjerrighet og har tro på god ledelse og kultur for læring blant de ansatte. 
Lek og vennskap har en sentral plass i FUS-barnehagene. Vi kaller det for Egenledelse i lek og læring. Vi har også utviklet vårt eget matkonsept, som vi kaller for FUS SmartMat som omhandler mest mulig grønnsaker, så rene kjøtt- og fiskeprodukter som mulig og at vi drikker vann når vi er tørste.

www.fus.no

Førstehjelperen AS er en landsdekkende totalleverandør innen en rekke HMS-kurs og tjenester. Vi er en av landets største leverandører av livredningskurs i vann og førstehjelpskurs til skoler, SFO/AKS og barnehager. Førstehjelperen AS tilbyr alt innen førstehjelpsutstyr og hjertestartere og har avtaler med flere private barnehagekjeder vedrørende oppfølging av kurs og utstyr.

www.forstehjelperen.no

Handelshøyskolen BI er Norges største handelshøyskole. De tilbyr videreutdanningsprogrammet Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager, som er et tilbud til styrere i offentlig og private barnehager som ønsker å fullføre den nasjonale styrerutdanningen. Programmet tar utgangspunkt i de utfordringene styrere i norske barnehager står overfor. Utdanningen vil ha et sterkt fokus på bedring av barnehagens kvalitet og på å gjøre styrere trygge på seg selv i lederrollen.

Studiet er tilrettelagt for både nytilsatte styrere og de med lengre erfaring fra offentlige og private barnehager.

 www.bi.no

Hoppensprett Aktivitetsbarnehager er en privat barnehagekjede med 18 barnehager i Norge. Vår visjon er å inspirere alle, både store og små, til et liv i bevegelse og en sunn innstilling til kosthold og fysisk aktivitet. Vi vil også inspirere hvert enkelt menneske til ledelse av eget liv, livsmestring og livsglede.
Vårt motto er «…det lille ekstra!» I Hoppensprett ønsker vi at alle skal få uttrykke og oppleve dette. Vi skal være en god arbeidsplass der de ansatte, i tillegg til å ha gode arbeidsvilkår, skal få oppleve å bli sett og involvert. Slik tenker vi også om barna og deres hverdag.  ”…det lille ekstra” er det lille overraskende eller uventede som ofte krydrer hverdagene våre og gir oss mange gode opplevelser og masse positiv energi! Og best av alt – det er like moro å gi ”…det lille ekstra” som å få!

www.hoppensprett.no

Hoppin - kler deg som har et stort hjerte for de små

Voksne som jobber med barn har verdens viktigste jobb og fortjener arbeidstøy tilpasset deres behov. Det er vårt utgangspunkt for Hoppindressen og regnvottene våre. Laget for deg som jobber med barn, har egne barn eller barnebarn og vil holde deg tørr, varm og komfortabel ute, i aktivitet med barna.
Vi som står bak Hoppin er to damer i Grimstad, som har jobbet til sammen 20 år med design og produktutvikling av funksjonelle klær. Kom gjerne med innspill eller ideer til nye eller eksisterende produkter på vår stand.

www.hoppin.no 

HuBas - Et ledelsessystem som sikrer implementering av rammeplanen. Vi tilbyr som eneste aktør i Norge et web-basert ledelsesverktøy som sikrer implementering av ny rammeplan i norske barnehager.

Systemet sikrer at: 

 • Nytt personal rekrutteres ut fra krav i ny rammeplan
 • Fast personal følges opp systematisk ut fra krav i rammeplanen
 • Leder får kunnskap om personalets styrker og forbedringer i henhold til rammeplanen
 • Avdelingspersonal må lese og handle i tråd med ny rammeplan
 • Avdelingspersonal får kontinuerlig tilbakemelding på hvordan de samspiller med barn
 • Barnehagen utarbeider felles retningslinjer for grensesetting av barn
 • Barnehagen mottar forbedringstips på arbeidet med rammeplanen fra ansatte som slutter 

www.bedriftsdoktoren.no/

Med Initial som hygienepartner blir hverdagen friskere både for store og små.  I tillegg til riktig hygiene kan vi også tilby deg tjenester innenfor matteservice, skadedyrkontroll og matsikkerhet.

 • Reduser smittespredning ved å holde bakterievekst nede
 • Fjern dårlig lukt fra stellerommene
 • Få produkter som er spesialdesignet for din virksomhet
 • Vi ajourholder lageret – du trenger ikke å tenke på noe
 • Få en opplæring til alle ansatte i gode hygienerutiner
 • Forhold deg kun til vår hygieneekspert som gir deg den oppfølgingen 

www.initial.no/

Vi er Norges ledende kompetansesenter for interaktivitet i skole og barnehage. Interactive Norway stiller med en helt ny og ukomplisert barnehageløsning, som består av en interaktiv skjerm, PC, eget heissystem og pedagogisk programvare for barnehage. Siden 2005 har vi, som eneste Norske aktør i denne nisjen, jobbet 100 prosent med implementering av interaktive løsninger i det norske utdanningssystemet. 

www.interactive.no/

Ishavskraft AS er Nord-Norges største strømleverandør med ca. 100.000 kunder over hele landet. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for de globale miljø- og klimautfordringene, og selger ren strøm fra fornybare energikilder som vann og vind. Vi tilbyr prisvinnende kundeservice og er sertifisert som Miljøfyrtårn og ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Selskapet er for 2015/2016 tildelt European Business Awards, i kategorien Environmental & Corporate Sustainability.

www.ishavskraft.no

 

Jobbnorge er en av Norges ledende leverandører av tjenester og løsninger knyttet til rekrutteringsprosessen. Vi er et mediebyrå, som i tillegg til rekrutteringsverktøyet Jobbadmin, tilbyr mediebyråtjenester, produksjon av annonser, programmatisk annonsekjøp og rådgivning.

Vårt team består av 19 glade og serviceinnstilte mennesker – 18 vaskekte nordlendinger og én konvertert danske. Vi sitter i eget hus i Bodø og har en stødig stab med spisskompetanse innenfor flere områder. Det er noe som kommer kunden til gode.

www.jobbnorge.no

Jobzone har en visjon om å være ”den beste arbeidsgiver” i bemanningsbransjen. Vi legger stor vekt på holdninger og verdivalg i arbeidsforholdet, og våre etiske regler skal underbygge vår visjon. Visjonen innebærer at Jobzone skal være det bemanningsselskapet som er tettest på vikarer og kunder, og som alltid skal være tilgjengelig når de trenger oss. Hver kunde og vikar skal ha sin egen personlig kontaktperson i Jobzone som kjenner godt deres behov, krav og ønsker.

Som «beste arbeidsgiver» skal Jobzone  ha gode sosiale og faglige aktivitetstilbud til våre vikarer. Dette bidrar til økt tilhørighet, trygghet og engasjement.

Jobzone arbeider ut i fra tanken om at det bemanningsselskapet som er mest attraktivt for jobbsøkere og vikarer, også vil bli fortrukket av kundene

www.jobzone.no

Flotte lekeapparater til gode priser! Klatreverden er en norsk distributør av lekeplass- og sportutstyr for offentlig lekeplasser, enten det er i barnehagen, skolen, borettslaget eller parken i nærområdet. Klatreverden sin nettbutikk har også et bredt utvalg av innendørs klatrestativer og ribbevegger laget av tre og metall og som er tilpasset forskjellige alderstrinn.

www.klatreverden.no

Kolibrix tilbyr regnskapsløsninger som er skreddersydd for barnehager. Vårt mål er å forenkle hverdagen til daglig leder og å redusere unødvendig høye kostnader til regnskap. Vi ønsker å gi uavhengige barnehager, uansett størrelse og eierform, noen av de samme fordelene som er forbundet med å være en del av en større kjede. Dette er viktig for å opprettholde et variert og mangfoldig barnehagetilbud i Norge.

www.kolibrix.no

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Selskapet ble startet i 2013 av ti gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer, og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Kolonial.no det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden. 

Hver uke leverer vi et bredt utvalg dagligvarer til flere tusen fornøyde bedriftskunder, både offentlige og private. I 2017 lanserte vi “Matkompis” – en egen satsing mot barnehager hvor måltidsglede står i sentrum. Tjenesten inneholder inspirasjon, oppskrifter, kunnskap om kosthold og tips som kan gjøre det enklere å planlegge uken. Alt samlet i en butikk hvor varene kan legges i handlekurven med et klikk, uten å forlate barnehagen.

www.kolonial.no

Kommuneforlaget leverer kunnskaps- og informasjonsprodukter til Kommune-Norge. Vår portefølje består av både digitale produkter og faglitteratur.
Vi utgir praksisnær faglitteratur for deg som jobber i kommunen, eller er under utdanning og ønsker en karriere i kommunesektoren.
Vårt mål er at du som leser skal finne kunnskap og inspirasjon til å løse utfordringer i ditt daglige arbeid.

www.kommuneforlaget.no

Kortshop er et lite trykkeri med stort hjerte for våre kunder. Vi produserer alt av trykksaker og for barnehager trykker vi blant annet årsplaner og virksomhetsplaner. Vi tilpasser slik at det blir akkurat slik dere ønsker det! I tillegg kan vi hjelpe dere med layoutarbeid til bannere og roll-ups, samt superfine skilt i pleksiglass.
www.kortshop.no

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv, med nesten 18.000 medlemmer på tvers av bransjer innenfor både privat- og offentlig sektor.

Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på alle nivå.

Synet på ledelse endrer seg i takt med endringene i arbeidslivet. Ledelse handler om noe vi gjør – ikke om den tradisjonelle begrensningen til personalansvar og titler.

Ledere tar ansvar og er oppriktig interessert i menneskene rundt seg. De skaper resultater ved å spille andre gode. Dette hjelper vi dem med. I tillegg tilbyr vi juridisk hjelp og faglig utvikling gjennom kurs og seminarer, og vår lederutdanning «Ledelse i den norske arbeidslivsmodellen» ved Oslo Met.

 www.lederne.no

LEIK Audio står bak den spennende og nyskapende lydplattformen LEIK.
LEIK er en hel verden av lydopplevelser for barn. LEIK er designet for å gi barn muligheten til selvstendig eller veiledet fordypning innen musikk og spill, lek og fortellinger. Vi gir barna muligheten til selv å velge hva de vil høre på, ta del i historiene, og skape lydopplevelser på sine egne premisser. LEIK har konkreter og kort, som danner en fysisk og taktil forbindelse til et univers av opplevelser. Innholdspakkene utvikles i samarbeid med pedagoger, og baserer seg på rammeplan for barnehagen.

www.leikaudio.no

Lekelykke tilbyr pedagogisk materiell til barnehage og skole. Vår visjon er å skape verktøy som inspirerer til aktivitet og glede gjennom lek, læring og utvikling.
Tanken bak våre produkter er å gjøre det enklere for de ansatte å sette i gang fysiske aktiviteter, samtidig som de på en lett og leken måte fremmer bevegelsesglede for barna i barnehagen. Våre produkter bidrar til økt fysisk aktivitet, bevegelsesglede, trening av sosial kompetanse, økt mestringsfølelse, trivsel, et godt fellesskap og overføring av barnekultur."

www.lekelykke.no

Lekolar har vært Nordens ledende totalleverandør til barnehage, skole, SFO og institusjoner i 45 år med over 20.000 produkter i sortimentet.
Lekolar har et bredt sortiment bestående av møbler, innredning, støydempende produkter, tekstiler, belysning, utemøbler, utelekapparater, pedagogiske produkter, leker, formings- og kontormateriell. 

Vi etterstreber hele tiden å ligge i front med de nyeste produktene og de beste pedagogiske løsningene. Derfor lanserer vi nyheter gjennom hele året. På vår hjemmeside vil du også finne gode kreative formingstips, pedagogisk undervisningsforslag og nyttig informasjon for deg som jobber med barn og unge.

www.lekolar.no

Lubeco er en landsdekkende hygienepartner som jobber tett med barnehager for å sikre riktig og god hygiene i en hektisk hverdag. Vi har laget et konsept som også gjør håndvask mer morsomt for barna. Med rett fokus vil vi få et lavere sykefravær. Vi tilbyr dispensere, industrioppvaskmaskiner, riktige produkter og opplæring til dine ansatte. Hjelper deg med lovpålagt IK-mat og HACCP slik at mattilsynet kan ønskes velkommen. Som den eneste hygieneleverandøren i landet har vi utviklet et elektronisk IK-mat/HACCP system som vi  skreddersyr til din bedrift.

Vi tilbyr forebyggende kontroll med rapport av din oppvaskmaskin, risikoanalyse og kartlegging av førstehjelp som hjelp til din HMS. Lubeco garanterer personlig og rask service. Våre næringsmiddelteknologer og dedikerte barnehagepersonell utfører hygieneveiledninger i din barnehage og holder kurs for barnehageansatte – dette gir vi deg som en del av vår personlige service til din bedrift. 

«Det blir som avtalt. Rent, rett og slett»

www.lubeco.no

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Vi er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne våre.
Læringsverkstedet har som mål å utvikle og drifte Europas beste barnehager, der barn kjenner seg verdifulle, foreldrene opplever trygghet og medarbeiderne får alle muligheter til å gjøre en god jobb. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er.

www.laringsverkstedet.no

 

Magis Me Too - Lekne møbler for aktive barn

Stabile og lette stoler, uknuselige gyngende hester, lagring for skjulte skatter, flygende tepper og suspenderte figurer, modulære senger som kan settes sammen som konstruksjonsleker, dyr for å leke eller dekorere, morsomt tilbehør for både innendørs og utendørs, hus for å bygge og leve i ... Me Too kolleksjonen er en fargerik, fantastisk, glad verden: akkurat som barna selv forestiller seg det, sammen med de store designerne og Magis.
Magis Me Too er en kolleksjon av møbler og tilbehør som så sitt lys i 2004 for å gjøre det mulig for barn å oppleve og utforske.
Ideen om Me Too kom fra Eugenio Perazza, skaperen av Magis, et ledende italiensk designfirma av møbler og tilbehør. Me Too kolleksjonen er mer enn bare nedskalerte voksne designmøbler; Det er en prosess som utfordrer designerne og Magis til å se verden og gjenstandene i den, gjennom barn sine øyne.

www.magisdesign.com

 

Magiske utelekeplasser  er opptatt av hvordan vi skaper gode lekeområder, som inspirerer barn til fri utfoldelse, kreativ lek, samtidig som barna utvikler både kropp og hjerne.
Vi er opptatt av at gode lekemiljøer kan skapes innenfor rammer og ressurser man har til rådighet.

www.magiskeutelekeplasser.no

Manpower Oppvekst skaffer deg medarbeidere som har de nødvendige kvalifikasjoner og holdninger som trenges for å løse jobben. Våre rekrutteringsrådgivere har selv pedagogisk bakgrunn og vet hva som skal til for at din barnehage eller SFO skal få den hjelpen de trenger. 

Én telefon og vikaren er på plass! Uansett om du trenger en vikar for én dag eller for et lengre tidsrom, sørger vi for at behovet blir dekket. Vi har medarbeiderne klare – alle med politiattest.

www.manpower.no

Mat for minsten er et samarbeid mellom NorgesGruppen, ASKO Servering og Storcash. Vi tilbyr gode måltidsløsninger som fremmer god helse og matglede i barnehagen. Vårt mål er å gjøre det enkelt for barnehagene i en travel hverdag å servere sunn og næringsrik mat hvor vi ønsker:

• Å tilby ferdig planlagte måltider.
• Å være helsefremmende med smakfulle og ernæringsmessig måltider
• Kostnadseffektivitet for hele verdikjeden

www.matforminsten.no

Miele PROFESSIONAL har løsningen. Vi leverer oppvaskløsninger for profesjonelle kjøkken, vaskeriløsninger for profesjonelle og systemløsninger for sykehus, laboratorier, dental- og legepraksis.
Uavhengig av bransje – vi tilbyr skreddersydde løsninger.  

Topp kvalitet er vårt bærende prinsipp – immer besser -  vårt felles mål. 
Et solid grunnlag for våre produkter – profesjonell renhet

www.miele.no

 

Vi utformer og utvikler lekemiljø på alle nivåer. Ute og inne i barnehagen. Milas leverer alt en barnehage trenger, og jobber konstant med utvikling. På 16 år har Milas utviklet seg til å bli største norske leverandøren ved daglig å jobbe med kvalitet og service som hovedmål.

Vi har lokale konsulenter over hele landet, men også prosjektavdelinger som håndterer mindre og større prosjekter. 

www.milas.no 

Minfagplan.no leverer en komplett verktøykasse skreddersydd dine behov, enten du er en enkeltstående barnehage eller en stor barnehagekjede. I bunn ligger et solid fag- og planleggingsverktøy med toveis kommunikasjon mot foresatte, og som er unikt ved sin dynamiske oppbygning der alt arbeid direkte linkes mot ny rammeplan. 
Videre kan man legge til funksjoner som meldingsbok og tilstedeværelse, toveis SMS og evalueringsløsning for kvalitetssikring, der man også kan lage og utføre egne spørreundersøkelser. 

Med funksjonalitet skreddersydd din(e) barnehage(r)s eksakte behov, vil vi kunne sikre en langt enklere og mer kostnadsbesparende hverdag der du kan fokusere på det som er viktigst - barna!

www.minfagplan.no

MyKid AS er Norges største leverandør av digital kommunikasjonsløsning til barnehager og SFO gjennom www.mykid.no. 
Vi har i dag ca. 850 barnehager og 60.000 foresatte som benytter løsningen. MyKid er landsdekkende og har barnehager i alle fylker og i 156 kommuner. Våre brukere har tilgang til barnehagen via vår app eller nettside, og er stort sett bare et par klikk unna barnehagen og barnet sitt fra enten mobil, nettbrett og pc/mac. 

Vårt oppdrag er: 

 • Å gjøre det enklere for foresatte å ta del i barnet sin hverdag i barnehagen
 • Kommunisere på enkelt vis med barnehagen
 • Gjøre informasjon fra barnehagen lett tilgjengelig. 

www.mykid.no

N3zones Group  er et mattesystem som stopper, begrenser og fjerner smuss og fuktighet. 
Det unike med N3zones Group  er våre dokumenterte effekter på støvdekkemålinger og vårt samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) siden 1998.  

www.renholdssoner.no

Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager skal bidra til at alle barn i Norge får et barnehagetilbud av høy kvalitet. Vi ønsker å bistå alle barnehager, uavhengig av eierskap.

Nasjonalt kunnskapssenter for barnehager AS er et heleid datterselskap av PBL. Vi er et ideelt aksjeselskap og har ikke erverv til formål.

Vi har ambisjon om å være et ledende kompetansemiljø innen barnehagesektoren. Vi skal bidra til at barnehagene lettere får tilgang på kompetanse og forskning som allerede finnes. Vi skal også være med å utvikle ny relevant forskningsbasert kunnskap.

www.nkfb.no

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 24.000 medlemmer og rundt 100 fylkes- og lokallag i hele landet.
Naturvernforbundet jobber med et bredt spekter av saker innen miljø- og naturvern, men spesielt med områdene naturvern, klima, energi, samferdsel og miljøvennlig hverdag med et grønt forbruk.

Vi i Naturvernforbundet tror på det folkelige engasjementet i miljøkampen.

www.naturvernforbundet.no

Norges eneste strømleverandør med fokus på nettkostnadene.

 • Månedlig revisjon av nettkostnadene, kostnadene blir kontrollert og kvalitetssikret.
 • Månedlig rapportering av forbruket, med automatisk varsling ved unormalt forbruk.
 • Eneste leverandør som ikke er eid av et nettselskap.
 • Ingen ekstra tilleggsavgifter eller gebyrer.
 • Vi skreddersyr avtaler etter deres forbruk.
 • Vi er aktive rådgivere om hvordan kutte kostnader OG forbruk.
 • Kun en enkel faktura pr måned.
 • Vi leverer kun til næringslivet.

www.noova.no

Norconsult AS er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgivningsvirksomheter i Norden. Vi har et ledende fagmiljø innen planlegging og utvikling av barnehager og skoler. «Team barnehage og skole». Teamet er satt sammen av rådgivere som har erfaringer med, interesse for og kompetanse innen ulike typer barnehage og skolebygg, slik at vi ved behov kan tilby spisset kompetanse inn mot aktuelle prosjekter.Gjennom tett samarbeid mellom ulike fagområder tilbyr vi på denne måten en helhetlig tilnærming til prosesser helt fra tidlig fase, gjennom prosjektering, til realisering av bygg og bruk av bygg. 

www.norconsultskole.no

Alle vi som jobber i Norengros har ett mål - å gjøre din arbeidsdag enklere. Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurransedyktige priser og personlig oppfølging.
Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - alt du trenger på ett sted.
Vår lokale tilstedeværelse i hele Norge og direkte logistikk fra lokale fullsortimentslagre sikrer deg tilgang til det du trenger – når du trenger det. Også når det haster. Det gjør deg mer effektiv i en hektisk hverdag.
Så gi oss din utfordring. Hvordan kan vi hjelpe deg i dag?

ww.norengros.no

Norlandia Barnehagene er en internasjonal aktør med barnehager i Norden og Nederland. Vi er opptatt av kvalitet, og den oppstår i hverdagen! Skapt av oss og opplevd av våre brukere. I våre barnehager møter du dyktige, anerkjennende og engasjerte voksne. Hver dag fylles med livsglede, lek og læring. Barna trives og vokser hos oss – fra den dagen de kommer gjennom porten for første gang, til den dagen de begynner på skolen.

www.norlandiabarnehagene.no

Norsk cøliakiforening (NCF) er en landsomfattende interesseorganisasjon for personer med glutenintoleranse.  
En av våre hjertesaker handler om inkludering og tilrettelegging for barn og unge med glutenintoleranse på skole, SFO og i barnehager og tilbyr følgende:

• En skolepakke med nyttig og praktisk informasjonsmateriell til bruk i skole/SFO og i barnehage.
• Kurs spesielt utviklet for ansatte på skole/SFO og i barnehage om trygghet og glutenfri matglede.
• Glutenfrie oppskriftshefter til skoler og barnehage.
• Abonnement på medlemsbladet glutenFRI.

Les gjerne mer om NCF på: www.ncf.no

Norsk Lek og Park AS - Vi tar leken på alvor!
Norsk Lek og Park AS har siden oppstarten i 2000 vært blant landets fremste leverandører og produsenter av lekeplassutstyr og utemøbler. Våre apparater og vårt parkutstyr er produsert i Norge av vedlikeholdsfrie materialer, og de tåler det tøffe nordiske klimaet og røff bruk hele året gjennom. 
I tillegg til å produsere, levere og montere alt av utstyr til lekeplasser og uteområder, tilbyr vi også hjelp til både planlegging og gjennomføring av både store og små prosjekter over hele landet. Vi har i tillegg til egne dyktige ansatte, et landsdekkende nettverk av anleggsgartnere og entreprenører som vi samarbeider med slik at vi kan tilby tjenester over hele landet. 

www.lekogpark.no

Måltidene i barnehagen er viktig, derfor har du som jobber i barnehagen en viktig oppgave når det gjelder barnas kosthold.
Vi i Opplysningskontoret for frukt og grønt ønsker at alle barn skal ha et variert kosthold med mye frukt og grønt.
5 om dagen – barnehage er et gratis konsept for alle barnehager i Norge. Alle barnehager som registrerer seg får en gratis inspirasjonspakke med masse spennende materiell.

www.frukt.no/barnehage

PBL (Private Barnehagers Landsforbund) er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. PBL ble stiftet av 72 private barnehager i 1993 og PBLs formål er det samme i dag som den gang. I dag er PBL en av landets største arbeidsgiverorganisasjoner målt etter antall medlemsbedrifter med tariffavtaler.

PBL har 1.940 medlemsbarnehager med om lag 29.000 ansatte. Det betyr at nærmere én av tre barnehager i Norge, uavhengig av om den er privat eller kommunal, er en PBL-barnehage.

www.pbl.no

Pedagogisk VikarSentral AS (PVS) er et norsk, kvalitetsbevisst bemanningsbyrå som har skole og barnehage som sitt fokusområde. Vi er pedagogene i bemanningsbransjen, og tar barn og unge på alvor!  

PVS ble etablert i Bergen i 2004 av tre nyutdannede lærere med ambisjoner om å gi barn og unge det lille ekstra. I dag leverer PVS tjenester over store deler av landet, med avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tromsø. Våre 3.000 engasjerte vikarer bidrar til å gi barn og unge et godt og trygt læringsmiljø. Samtlige av personalet i PVS-administrasjonen har utdanning og/eller erfaring med arbeid med barn og unge, og har god kjennskap til de utfordringer og muligheter barnehagehverdagen består i.

Selskapet vårt har også en økende satsing på kurs og rekruttering til faste stillinger.

www.pvs.no

Personalhuset er et landsdekkende, norskeid rekruttering- og bemanningsselskap. Personalhuset sin visjon er «å være avgjørende for våre kunders suksess». Gjennom tett oppfølging av kunder og våre medarbeidere innfrir vi daglig denne visjonen.
Over hele landet samarbeider vi med kommuner og private aktører om å bemanne barnehager, SFO/AKS og skoler. Våre pedagogiske konsept er utviklet av utdannede pedagoger.
Vårt mål er å være det mest synlige og innovative bemannings- og rekrutteringsselskap. Dette skal gjennomsyre alt vi gjør, og skal komme våre ansatte, kandidater og kunder til gode. Gjennom innovative og effektive løsninger leverer vi morgendagens løsninger. Vi tenker på fremtiden!
www.personalhuset.no

 

Pritt har et bredt sortiment som omfatter en mengde smarte lim- og korrigeringsprodukter til skole.
Mange av Pritt-produktene er EN71-sertifisert for barn og fremstilt av gjenvunnet materialer og naturlige råvarer for å ta hensyn til miljøet og med en visjon om en bærekraftig fremtid.

 

Røde Kors Førstehjelp AS er i dag hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Vi har sertifiserte instruktører i alle norske fylker og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen. Alle med bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. 

 

Røde Kors Førstehjelp AS er etablert av Røde Kors Norge og bedrifter som benytter oss som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør. 

www.rodekorsforstehjelp.no

Spar tid og penger med ett bestillingsledd for all mat og drikke til barnehagen.
Servicegrossistene gir din barnehage muligheten å samle alle innkjøp av mat og drikke til barnehagen hos én leverandør hvor vi kan tilby:

 • Kolonialvarer; tørrvarer og frysevarer       
 • Frukt og grønt
 • Brød og bakervarer, fersk og/eller fryst
 • Meieriprodukter
 • Kjøtt og kjøttprodukter
 • Non-food 

Alle varegrupper kan kjøpes i ønsket kvantum, kan kjøpes i små mengder.
I tillegg sparer dere tid og ressurser på færre innkjøp, handleturer og mottak av varer.

www.sg.no

 

Stine Sofies Stiftelse arbeider hver dag for en barndom uten vold ved å:

 • Forebygge vold og overgrep mot barn
 • Avdekke vold og overgrep mot barn
 • Ivareta det voldsutsatte barnet og deres pårørende
 • Påvirke myndighetene for å styrke rettssikkerheten

Vårt arbeid:
Per i dag er vi seks heltidsansatte med ulike arbeidsområder. Det er kort vei til beslutningstakerne, noe som gjør oss til en effektiv og handlekraftig stiftelse.
Gjennom våre prosjekter søker vi å forebygge og avdekke vold mot barn. I dag arbeider vi forebyggende på mange områder, slik at barn ikke skal oppleve vold eller seksuelle overgrep. Vi har også fokus på avdekking gjennom å styrke personer som arbeider og omgås barn.

www.stinesofiesstiftelse.no

 

Storebrand er markedsleder i det norske pensjonsmarkedet. Vi gjør det enkelt å være kunde gjennom ledende betjeningsløsninger og gir de ansatte god langsiktig avkastning gjennom bærekraftig sparing. I tillegg får de ansatte hjelp til å forstå hva de ligger an til å få når de slutter å jobbe og får gode råd om hva de selv kan gjøre for å få en bedre pensjon. 

www.storebrand.no

 

Tress C. Monsen er et familieforetak grunnlagt i Bergen i 1899 og er i dag ett av Skandinavias ledende selskap når det kommer til lekeplass, sports- og aktivitetsutstyr. 
Tress skal tilby det meste og beste innen utstyr til sport, idrett, lek og aktivitet.

Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å imøtekomme kundenes forventninger til kvalitet og service.
Vår viktigste oppgave er å hjelpe deg med å velge riktig produkt til ditt behov. Vi tilbyr derfor befaring, hvor en av våre dyktige selgere kan gi råd, vise våre nyheter og inspirere. Vi har alltid hatt et tett samarbeid med våre kunder og har lært en hel del om hva som er populært i markedet, og av hvilken kvalitet. Denne kunnskapen vil vi gjerne dele videre, slik at flere får muligheten til å velge riktige produkter.

www.tress.no

TRIGONOR er en familiebedrift som ble etablert i 1991, og er i dag en av få norskeide totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og entreprenører/borettslag. I samarbeid med noen av markedets fremste leverandører, tilbyr TRIGONOR produkter av høyeste kvalitet: Tegning, form og farge – Læremidler, leker og spill – Sykler – Møbler og inventar – Lekeapparater – Parkmøbler – Sport og motorikk.

Vi tilbyr også totalentrepriser for komplette lekeplasser. Vi har egne, fast ansatte montører som kjenner våre produkter. Vi tar ansvar for hele prosessen – inkludert idéutvikling, prosjektering, montering og videre vedlikehold om det er ønskelig.

Kom innom oss på messa, så kan vi høre mer om hva vi kan hjelpe dere med!

www.trigonor.no

 

Verktøyet Troll i ord nyttiggjør seg av språkkompetansen barna har på andre morsmål i arbeidet med å lære norsk gjennom kjente og kjære eventyr.  Det digitale innholdet har fortellerstemmer på over 30 ulike språk. 

 • Utviklet i samarbeid med språkforsker
 • Bygger på «Lær meg norsk før skolestart!»
 • Inneholder konkreter og digitalt materiell
 • Svanemerket 

Vårt nettkurs gir innføring i bruken av verktøyet, samt plansjer for utskrift og tips til praktiske oppgaver.   
www.trolliord.no

Har du planer om å bygge ny barnehage, rehabilitere din nåværende barnehage eller etablere en ny barnehage?  Ta kontakt med Trygge Barnehager for en uforpliktende prat.  Vi er den entreprenøren i Norge med størst erfaring i etablering av barnehager og tar hele prosessen for deg fra hjelp til å få på plass finansiering til et nøkkelferdig bygg.  
Trygge Barnehager as er Norges største private etablerer av barnehager.  Vi har etablert over 450 barnehager siden 1987.

Trygge Barnehager as eier også alle aksjene i FUS-barnehagene www.fus.no. Vi er også rett selskap å snakke med dersom du har tenkt å selge din barnehage.

www.tryggebarnehager.no. 

Phonero tilbyr en løsning tilpasset barnehagens behov. Siden oppstarten i 2008 har mer enn 30.000 små og store bedrifter valgt Phonero som sin telefonileverandør.
Vi har vokst til å bli en av landets mest populære mobilleverandører for bedrifter, og har over 250.000 fornøyde brukere, med kontor i landets fem største byer.

• Markedets beste kundeservice
• Full oversikt med gratis bedriftsportal
• Spar kostnader med datakontroll

ULNA AS - Vi griper barndommens muligheter!

ULNA står for utvikling, Lek, nærhet og ansvar og er en profesjonell barnehageaktør som eier og drifter 20 barnehager i Norge, samt 12 i Sverige og to i Tyskland. 
Våre barnehager i Norge er lokalisert på Sør- og Østlandet og har stor variasjon både når det gjelder størrelse, profil, innhold og utforming. 
Våre barnehager skal ha faglig innhold i tråd med sentrale føringer og markedets behov. Dette gjenspeiles i vårt kompetente personale med faglig tyngde og profesjonell drift i et inkluderende og mangfoldig miljø.  

www.ulna.no

Det er en kunst å skape gode lekemiljø til barn. Det er mange hensyn som skal tas for å gi barn en kvalitativ og utviklende start på deres liv i barnehagen.

UNIQA er en totalleverandør av møbler og lekeplasser til barnehager. Sammen med våre kunder skaper vi unike lekemiljø til barnehagens unike barn.

www.uniqa.no 

Utdanningsforbundet er den største arbeidstakerorganisasjonen for lærere og styrere i barnehagen. Vi kjemper for barnas rett til en god barnehage gjennom blant annet å sikre en god grunnbemanning i barnehagen og ved å jobbe aktivt for at lærere og styrere i barnehagen skal ha gode lønns- og arbeidsvilkår. 

www.utdanningsforbundet.no

VentiTech AS jobber for å redusere røyk, lukt og forurensinger i luften vi puster og leverer miljøriktige produkter til blant annet barnehager, sykehus og medisinske fasiliteter. 
www.ventitech.no

«Trygghet i barnehagen og i hjemmet. 
Vertikal Helse tilbyr spesialtilpasset førstehjelpskurs rettet mot deg som har omsorg for barn. På kurset vil du lære de viktigste tingene når det gjelder førstehjelp til spedbarn og barn. 
Vertikal Helse følger de nasjonale retningslinjer og våre instruktører er enten sykepleiere eller Parametric. Instruktørene har lang erfaring i privat og offentlig 

www.vertikalhelse.no

Med nærmere 10 års erfaring som leverandør til barnehager, lanserer Vigilo nå ny versjon av sin anerkjente kommunikasjonsløsning. 

Med Vigilo Kommunikasjon får du: 
• Gratis to-veis kommunikasjon mellom barnehagen og foresatte
• Oversikt over barna og viktig informasjon  
• Oppmøte og fravær
• Gratis apper med pushvarsling

Som ansatt vil du først og fremst oppleve at Vigilo gir deg alt du allerede gjør og forholder deg til i barnehagehverdagen samlet på ett sted. For deg som kjenner til Vigilo fra før, er viktige stikkord enda bedre oversikt og raskere tilgang til alle rutiner. I tillegg tilbyr vi enkle løsninger knyttet til barnehageadministrasjon og -opptak for kommuner og større private aktører, helintegrert mot kommunikasjonsløsningen. Mer enn 800 barnehager benytter våre løsninger. Besøk standen vår og se hva vi kan gjøre for din barnehage.

barnehage.vigilo.no

Visma leverer en rekke virksomhetskritiske løsninger til offentlig sektor, med mål om å digitalisere og forenkle det offentlige Norge. 
Visma Flyt Barnehage er en skytjeneste  som dekker alle behov for moderne administrasjon av barnehager.
Løsningen vil også bidra til enklere samarbeid med skole, PP-tjenesten, barneverntjenesten, helsetjenester, skole og andre støttefunksjoner. 

www.visma.no/barnehage

Barn i Norge trenger voksne. Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som i snart 60 år har jobbet for god psykisk helse og trygge oppvekstvilkår for alle barn. Vi ser, lytter til og lærer av barn, og gir oss ikke før de blir tatt på alvor. Slik bygger vi styrke og robusthet hos barna.
Bli medlem i Voksne for Barn og bidra til vårt viktige arbeid.

www.vfb.no

Del siden på: