Ni nye navn klare for Barnehage 2018

Her er ni gode grunner til å melde deg på årets store begivenhet for alle som jobber i barnehage – konferansen Barnehage 2018.

Barnehage 2018 arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 6. og 7. juni og for bare 990 kroner (!) får du to stappfulle dager med interessante og lærerike foredrag.

Tidligere i januar kunne vi røpe de fire første foredragsholderne til konferansen. Forfatteren Camilla Otterlei, forskerne Ingunn Størksen og Truls Tømmerås, og 71 grader nord-deltaker Adrian Lund som kommer til Barnehage 2018 for å fortelle om det å leve godt med sitt handikap, Tourettes syndrom.

Meld deg på!

Nå slipper vi hele ni nye spennende navn som er:

•  Sara Lund/Claes Schmidt
  •  Synne Halle Arnøy
  •  Per Alnervik
  •  Karin Gustavsen
  •  Sondre Bjaberg
  •  Pål Tanggaard
  •  Liv Berit Heimstad Tønnessen
  •  Svanaug Lunde
  •  Ingrid Lund

– Vi er utrolig glade for å kunne presentere så mange gode navn til Barnehage 2018. Det faglige nivået på årets foredragsholdere er svært høyt, sier Kari Vold Jensen og Trond Kalhagen i programkomiteen.

Arrangement av PBL og KS
Det er KS og PBL som i samarbeid arrangerer Barnehage 2018. I arbeidet med programmet har de vært opptatt av en rød tråd med verdibaserte tema.

– Alle barn er forskjellige og alle barn skal passe inn i barnehagen uansett hvem de er. Sosial kompetanse blant de som jobber i barnehage blir et viktig tema med foredrag om mobbing, hjerneforskning, utviklingspsykologi og relasjoner. Det vil bli latter og det vil bli gråt i salen , sier de to i programkomiteen.

Mobbing og utenforskap
Spesielt vil de trekke frem foredragene til Synne Halle Arnøy, Ingrid Lund og Sara Lund/Claes Schmidt som alle har ulike og svært interessante innganger til temaet mobbing.

Et annet foredrag de tror vil skape engasjement er Liv Berit Heimstad Tønnesssen som skal snakke om ledelse. Hun sier blant annet at det er så mye kos i barnehagen at det går ut over barna.

Sosiale ulikheter i oppveksten er et annet viktig tema på Barnehage 2018 som blant andre Karin Gustavsen vil si noe om. Truls Tømmerås vil også presentere ny forskning på dette området.

990 kroner for to dager!
Barnehage 2018 er Norges største møteplass for deg som jobber i eller med barnehager. For bare 990 kroner får du to dager fylt med spennende foredrag og inngangsbillett til vår messesel med mange spennende utstillere.

• 25 foredragsholdere
  • 100 utstillere i egen messedel
  • Motivasjon, inspirasjon og ny kunnskap
  • For alle som jobber i og med barnehager

Meld deg på Barnehage 2018!