Gratis inngang til messehallen på Barnehage 2018

75 utstillerplasser til Barnehage 2018 er allerede solgt. Bli utstiller du også!

– Barnehage 2018 er en attraktiv arena for å vise frem de unike produktene og tjenestene som bidrar til å heve kvalitet og å gjøre hverdagen for barnehagene enklere, sier Johnny Raanes, ansvarlig for utstillerdelen på Barnehage 2018.
– I messehallen vil utstillerne treffe ledere og ansatte i barnehagene, og får derfor en god dialog med kunder og potensielle kunder, forteller Raanes.

Barnehage 2018 er en nasjonal konferanse og fagmesse som arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 6. og 7. juni. Arrangementet retter seg mot alle som jobber i eller med norges 6.000 private og kommunale barnehager.

Arrangementet foregår i hall A og B på Norges Varemesse. Nytt av året er at selve messedelen er gratis og tilgjengelig for alle.

Les her for mer informasjon og utstillerplass.

– Vi kommer til å invitere barnehager, utdanninger, studenter og andre interessenter til å besøke messeområdet gratis. Vi vet at utstillerne har bra ting å vise frem og vi ønsker at flest mulig skal få muligheten til å ta del i dette, sier Raanes.

Foredragssalene og hovedscenen befinner seg vegg i vegg med utstillerområdet.

Se hallkart her

Mer enn 100 utstillere får muligheten til å vise seg frem disse to dagene. Evalueringer fra tidligere år viser at deltakerne setter stor pris på utstillingen, i tillegg til et velfylt konferanseprogram.
Priser standplass

Prisene på standplass på Barnehage 2018 er:

• Standplass 3x3 meter kr 22 000,-*
  • Standplass 3x6 meter kr 35.000,-*
  • *Alle priser er ekskl. mva.

For andre størrelser eller mer informasjon om utstillerplassene, ta kontakt med Johnny Raanes.

Johnny Raanes, salgssjef
telefon: 911 39 037