Feirer 40-årsjubileum med tur til Barnehage 2018

Daggry Barnehage kan stolt markere 40-årsdagen sin i april – og feirer med å ta med seg hele personalgruppen til Lillestrøm i juni.

– Vi har vært på denne konferansen hver gang siden den startet, og de tre siste årene har vi reist med hele personalgruppen, sier styrer i Daggry barnehage, Kari-Lise Nordstrand.

Barnehage 2018 er Norges største barnehagekonferanse

Daggry barnehage ligger på Valderøya, i Giske kommune, omtrent 10 minutter utenfor Ålesund. Barnehagen har fire avdelinger med 72 plasser for barn fra ett til seks år, med egne småbarnsavdelinger. Dette året blir turen til Lillestrøm også en del av feiringen av at Daggry blir 40 år i april, og markeringen av at de flyttet inn i helt nytt bygg sist høst.

Vant Ipad

Kari Lise Nordstrand meldte på hele personalgruppen til Barnehage 2018 før 15. januar og ble trukket ut som den heldige vinneren av en iPad eller nettbrett?
– Det er flere grunner til at vi ønsker å delta på Barnehage 2018. Ført og fremst fordi vi synes det er det beste faglige arrangementet innenfor barnehage. Vi får mulighet til å velge mellom mange flotte og aktuelle foredrag. Messedelen er også med å dra i positiv retning, sier hun.

Meld deg på Barnehage 2018

Bra for arbeidsmiljøet
Nordstrand mener også at deltakelsen er bra for arbeidsmiljøet i barnehagen.
– Dette er et tiltak i arbeidet med psykososialt arbeid hos oss. Vi reiser på tur sammen og får både kurs og inspirasjon, i tillegg til det sosiale.

Kun 990,- kroner for to dager

De årene konferansen blir arrangert legger Daggry barnehage to av studiedagene sine til konferansedagene på Lillestrømde datoene.

– Det at prisen på konferansen var så lav i år, gjorde at vi fortsatt fikk mulighet til å delta, til tross for et trangt budsjett.  Vi gleder oss masse, dette er et høydepunkt i barnehageåret og det gir oss mye tilbake, avslutter Nordstrand.