Dette må du vite om Barnehage 2018

Nå er det bare få dager igjen til det braker løs på Lillestrøm. Her er det du må vite før konferansen åpner på onsdag.

Onsdag 6. juni åpner konferansen og fagmessen på Lillestrøm.

Registreringen
Vi åpner for registrering kl. 08.30. Før du kommer på onsdag må du skrive ut billetten din. Strekkoden må være hel. Billetten skannes ved inngangen (hall A og B) og du vil få utdelt et armband som du har på begge dager.
Konferansen består av flere parallelle foredrag. Du setter sammen din egen konferansemeny. Kl. 10.00 åpner selve konferansen i sal 1, der det er fellessesjon frem til klokken 10.45, Etter det deler konferansen seg i flere sesjoner.

Se program

Mat og drikke
Lunsj er ikke inkludert. Fire utsalgssteder i området tilbyr mat, dog med litt forskjellige åpningstider. Kjerneåpningstiden på spisestedene er fra mellom klokken 11.00 og 15.00. Utsalgsstedet Bakery har åpent hele dagen fra klokken 09.00 til 17.00 onsdag og 09.00 til 16.00 på torsdag.

Adkomst til Norges Varemesse
Norges Varemesse ligger  like ved Lillestrøm stasjon. Du skal til messehall A og B. Ytterligere informasjon finner du på www.barnehage2018.no
Følg oss gjerne på Facebook, og bruk emneknaggen #bhg2018 i sosiale medier.

På programmet finner du 25 foredragsholdere og i messedelen 100 utstillere! Det er lagt inn god tid under konferansen begge dagene til at du kan besøke messeområdet.

Det er enda mulighet til å komme på messen, enten som konferansedeltager for 990 kroner  eller kun som messegjest som er gratis.

Da er det bare å ønske deg velkommen til to spennende dager på Lillestrøm!